aService

Maximera engagemang och genomslagskraft

Allt fler använder video som kommunikationsmedium för information, marknadsföring och utbildning, eftersom människor som visar och berättar ger större genomslag än bara speakerröster och grafik.

I våra två greenscreenstudior i centrala Stockholm skapar du med vår hjälp snyggt och högkvalitativt videomaterial som ökar både intresse och engagemang hos din publik, vilken din målgrupp än är: bjud medarbetarna, kunder eller medlemmar på en inspirerande föreläsning online eller livestreama t ex senaste bokslutspresentationen. Eller spela in produktpresentationer och instruktionsfilmer som är både tydligare och billigare än animeringar.

Våga vara video helt enkelt, så hjälper vi dig att förverkliga dina
visioner och möta dina behov!

Video:
INSPELNING

Vad du än vill förmedla – internkommunikation, utbildning, instruktioner eller presentationer – kan du spela in engagerande och tydligt videomaterial hos oss. Med greenscreen-/bluescreen-teknik och smarta kameralösningar kan du välja precis hur och när du vill visa vad.
Du kan till exempel lägga din datorskärm som bakgrund, zooma eller rita i bilden, filma vad du gör på bordet eller fälla in en bild i bilden – ja, möjligheterna är näst intill obegränsade!
Video: Så förbereder du dig för din inspelning

Video:
LIVESTREAMING

Allt det du kan göra vid en inspelning kan du också göra när du livestreamar. Skillnaden är möjligheten till interaktion. Med ett virtuellt klassrum håller du liveutbildningar utan att behöva samla eleverna på plats, och likadant med webinar och presentationer.
Chatfunktionen, med eller utan moderator, och möjligheten att ställa frågor som deltagarna besvarar i realtid ger samma resultat som om ni alla befann er i samma rum – bara oerhört mycket smidigare för alla parter!
Video: Så förbereder du dig för din livestreaming

Övriga
TJÄNSTER

Pedagogik

Ett pedagogiskt upplägg ger ditt budskap genomslagskraft.

Här på astream är vi inte bara duktiga på filmteknik. Vi har även en stark pedagogisk grund med gedigen erfarenhet från klassisk utbildning och tar självklart med oss all kunskap från klassrummet in i den digitala världen.

Ett pedagogiskt upplägg är A och O när du vill nå hela vägen fram och vi hjälper dig med:

  • Utformning av materialet
    Snygg design är en sak. Att göra ett material pedagogiskt kräver en nivå till: vi hjälper dig att strukturera ditt material för att maxa kommunikationen med just din publik.
  • Rätt insats för större genomslag
    Rikta ditt budskap med inspelade filmer, livesända event, interaktion och övningar som deltagarna genomför på egen hand.
  • Coachning som vässar din presentation
    Åhörare som trivs, lyssnar och faktiskt kommer ihåg vad du sagt efteråt? Vi hjälper dig att bli en bättre presentatör framför kameran.

Vill du prata pedagogik med några som brinner för det, hör av dig till oss på astream!

Text med mera

Behöver du texta din film, kanske på mer än ett språk? Vi erbjuder både översättning, textning och voiceover!

Vi kan ta fram en transkriptionsfil eller använda ett befintligt manus/textningsfil från dig för att texta din film. Självklart erbjuder vi även översättning till de språk du önskar. Idag väljer många även att texta på samma språk som talas i filmen, till exempel svenska -> svenska. Det ökar tillgängligheten och underlättar när man t.ex. inte vill störa omgivningen men inte heller skärma av sig med hörlurar.

Vill du göra en voiceover ordnar vi en ljudfil och klipper ihop den med filmen.

Meny

Vill du få astream-tips
och -nyheter direkt i din mejlbox?

Börja att prenumerera på vårt nyhetsbrev!