En till astreamstudio är på gång…

Japp, det är sant det som sägs om att en till astreamstudio är på gång… Med hänsyn till vårens och höstens högtryck i studion var det helt enkelt dags att påbörja byggandet av en till. Den nya studion skall stå klar i v. 40 och är öppen för bokningar fr.o.m. v. 42.

Lite kort information:

Den nya studion kommer bl.a. att vara större än den nuvarande och vara utrustad med 4 stycken 4K-kameror. Dessutom kommer vi att kunna filma ifrån sidan, vilket möjliggör en smidig och snygg editering vid omtagningar.

Greenscreenbakgrunden kommer att vara i form av en cyclorama på 9 meter + en golvyta om 10 m². Detta innebär att vi kan filma personer i helfigur och även ha en mer flexibel ”setting”, t ex à la Morgonsoffan, för den som önskar det.

Utöver ovanstående så har de ljuskällor som installeras ställbar ljustemperatur och så slår vi till på fyra separata ljudsystem. I övrigt erbjuder vi samma tjänster som tidigare i form av inspelning och/eller livestreaming.

Så, varför vänta med att boka in en tid för inspelning eller bara komma förbi och titta? Var bland de första att använda vår nya studio och boka in en tid redan nu! Vi i astreamteamet är redo! 😊

Meny

Vill du få astream-tips
och -nyheter direkt i din mejlbox?

Börja att prenumerera på vårt nyhetsbrev!