Vill du bli astreams nya säljande projektledare? Ansök idag!

Vill du ta chansen att arbeta med ett gäng kreativa och engagerade kollegor, som hjälper kunder att producera video för utbildning, information och inspiration snabbt, professionellt och kostnadseffektivt? Hos oss får du chansen att bli en del av ett affärsområde som brinner för video och livestreaming och som siktar högt.
Beskrivning av rollen som säljande projektledare
astream är på jakt efter en säljande projektledare, en roll för dig som har ett par års erfarenhet av både försäljning och projektledning. Du är prestigelös, självgående och med sinne för detaljer såväl som social och driven med ett starkt kundfokus.
Ditt mål är att alltid leverera med kvalitet och att på samma gång ha riktigt kul i allt du gör!
Främsta arbetsuppgifter:
  • att ansvara för hela affären – från initial kundkontakt, möte och offertskrivning till att projektleda dina uppdrag och leverera en kvalitativ produkt i form av inspelad video eller livestreaming
  • att bibehålla och utveckla relationer med befintliga kunder såväl som att bearbeta prospekt
Utöver ovanstående finns möjlighet att bidra i arbetet gällande webb, sociala medier och övriga försäljnings- och marknadsaktiviteter.
Kravprofil:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning och projektledning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av video (inspelning eller livestreaming) och/eller distansutbildning/e-learning
  • Erfarenhet av marknadsföring och sociala medier
Tjänsten är belägen på Södermalm i Stockholm och på kontoret råder ett öppet klimat. Att vara professionella men på samma gång ha ruskigt roligt är vårt motto!
Är du vår nya säljande projektledare? Skicka din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till info@astream.se,  då vi kommer att göra urval löpande. Sista ansökningsdag är torsdag 31 januari 2019. 
Vid frågor, kontakta Kajsa Bornmo (affärsområdesansvarig astream) 070-769 40 90 eller kajsa.bornmo@astream.se.
astream är en del av Apis IP-Solutions Training AB, ett globalt utbildningsföretag som har levererat engagerande och pedagogiska utbildningar i över 20 år. Med gedigen pedagogisk och utbildningsteknisk expertis samt två toppmoderna studior för både livestreaming och inspelning tar vi fram flexibla videolösningar av alla slag, samt erbjuder strukturering av utbildningsprogram och pedagogisk coaching, LMS, översättning och textning, voiceover och global distribution av videomaterialet.
Meny

Vill du få astream-tips
och -nyheter direkt i din mejlbox?

Börja att prenumerera på vårt nyhetsbrev!